Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din viata romilor – 19.10.2019

Președintele Partidei Romilor, Nicolae Păun a ales să se alăture miilor de pelerini

Published

on

Săptămâna aceasta, Sfânta Cuvioasă Parascheva – supranumită și ocrotitoarea Moldovei – a fost prăznuită de creștinii ortodocși din întreaga țară. Zeci de mii de pelerini au ajuns la Iași cu nădejdea mântuirii trupului și a spiritului prin credință.
Președintele Partidei Romilor, Nicolae Păun a ales să se alăture miilor de pelerini, și a parcurs împreună cu membrii echipei emisiunii noastre drumul reculegerii la moaștele Sfintei Parascheva de la Iași.
Monica Cornea, realizatoarea emisiunii „Din viața romilor”, a ținut să marcheze evenimentele de la Iași printr-un interviu special cu președintele organizației Partida Romilor, o discuție interesantă și plină de emoție despre importanța credinței pentru liniștea sufletească a fiecăruia dintre noi.
Tot în ediția de sâmbătă aflați cum se derulează campania „Vrem respect!”, dar și viața comunităților de romi din județele Iași, Buzău, Mureș și Bistrița-Năsăud.
Vă așteptăm sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 10.00, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015