Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din viața romilor 20.11.2021

Published

on

Sâmbăta aceasta vă prezentăm acțiunile Partidei Romilor în comunitățile din țară. Echipa DIN VIAȚA ROMILOR  a însoțit delegațiile coordonatorilor regionali ai organizației, în localitățile din Ardeal, Oltenia și Moldova. Într-o perioada dificilă, marcată de pandemie, criza economică și cea energetică, Partida Romilor și-a intensificat intervențiile în teritoriu, fiind permanent aproape de populația romă și implicându-se pentru a-i reprezenta interesele.

 

Liderii Partidei Romilor „Pro Europa”, deputatul Cătălin Manea, prim-vicepreședintele Daniel Vasile și prim-vicepreședintele Iulian Paraschiv au mers în mijlocul comunităților de romi pentru a discuta direct cu oamenii și pentru a propune autorităților măsuri menite să le rezolve acestora problemele. Care sunt realitățile cu care se confruntă romii din județele Brașov, Dolj și Bacău, precum și ce inițiative s-au demarat pentru a le schimba în bine traiul, aflați urmărind reportajele noastre sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 10.00, pe Național TV.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015