Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din viața romilor – 21.09.2019

Interviu în exclusivitate cu Monica Anisie, cadru didactic și fost Secretar de Stat în Ministerul Educației

Published

on

În ediția de sâmbătă a emisiunii „Din viața romilor” vă prezentăm cum au debutat acțiunile Campaniei Naționale „Vrem respect!” în diverse județe ale țării. Echipa noastră v-a pregătit un material amplu despre cum a fost primită Campania inițiată de Asociația Partida Romilor „Pro-Europa”, despre ce spun oamenii din comunitate, precum și despre ce ecouri stârnește acest proiect major menit să susțină interesele etniei rome din România.Tot în această ediție v-am pregătit un interviu în exclusivitate cu Monica Anisie, cadru didactic și fost Secretar de Stat în Ministerul Educației, alături de care dezbatem situația învățământului românesc la început de an școlar.

La finalul emisiunii vă așteptăm cu un material inedit legat de istoria mai puțin cunoscută a presei rome, care anul acesta aniversează 87 de ani de existență. Așadar, vă așteptăm sâmbătă, pe 21 septembrie, de la ora 10.00, să urmăriți o nouă ediție „Din viața romilor” , pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015