Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din viata romilor – 23.06.2019

Duminică, 23 iunie, vă prezentăm o ediție specială a emisiunii noastre, realizată în mijlocul comunităților de romi din județul Mureș.

Published

on

Vom vorbi despre proiecte eficiente și durabile pentru dezvoltarea comunităților de romi și despre importanța existenței unor parteneriate funcționale atât cu administrațiile publice locale dar și în sectorul organizațiilor nonguvernamentale. Acestea reprezintă de fapt una din temele centrale din cadrul întâlnirii regionale de la Mureș, organizată de Asociația Partida Romilor Pro Europa, în cadrul căreia prim vicepreședintele organizației Cătălin Manea a discutat alături de liderii romilor din 13 județe despre noile obiective și strategii pentru viitorul comunităților și pentru îmbunătățirea situației romilor. 

Vă așteptăm duminică, 23 iunie, de la ora 9.00, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015