Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din viata romilor – 23.11.2019

În ediția de sâmbătă, 23 noiembrie, vă propunem o trecere în revistă a acestei prime etape a Campaniei “VREM RESPECT!”

Published

on

În luna septembrie, Asociația Partida Romilor “Pro-Europa” a lansat cel mai amplu program dedicat romilor din România în ultimii 30 de ani: Campania Civică Națională “VREM RESPECT!”. În edițiile noastre am discutat pe larg despre cum a debutat această campanie în diversele colțuri ale țării și v-am prezentat materiale și reportaje realizate de echipa emisiunii noastre în mijlocul comunităților de romi. În ediția de sâmbătă, 23 noiembrie, vă propunem o trecere în revistă a acestei prime etape a Campaniei “VREM RESPECT!” și vă arătăm cum s-au desfășurat până acum acțiunile din teritoriu și mai ales ce ecouri și reacții a stârnit acest proiect.
Vă prezentăm realități mai puțin cunoscute publicului larg și fapte care confirmă contrastul puternic definitoriu pentru nivelul de trai al romilor din diverse colțuri ale țării, într-o ediție retrospectivă “DIN VIAȚA ROMILOR”, sâmbătă de la ora 10.00, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015