Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din viața romilor – 27.03.2021

În contextul actual al pandemiei și al știrilor de tip alarmist, Nicolae Păun, președintele Partidei Romilor ,,Pro-Europa” a înaintat în spațiul public o Scrisoare Deschisă, menită să reducă panica în rândul populației.

Avatar

Published

on

În contextul actual al pandemiei și al știrilor de tip alarmist, Nicolae Păun, președintele Partidei Romilor ,,Pro-Europa” a înaintat în spațiul public o Scrisoare Deschisă, menită să reducă panica în rândul populației. Acesta va arăta ca există multă dezinformare și propune o serie de măsuri care pot să ajute la scăderea ratei de infectare cu covid-19. Pe larg despre acest subiect, aflați în ediția de sâmbătă.
Invitați în platou sunt câțiva dintre membrii Organizației de Tineret a Partidei Romilor. Discuția moderată de Sorin Sandu tratează un fenomen încă des întâlnit în societatea zilelor noastre: rasismul. Vom asculta experiențele personale ale tinerilor din platou și vom vedea că abordarea în privința acestui fenomen poate fi una înțeleaptă și echilibrată. Mentalitățile nocive se pot schimba dar este nevoie de timp, de generații educate și de multă implicare în dezvoltarea comunităților de romi.
În aceeași ediție continuăm să vă prezentăm CV-urile tinerilor de succes care compun echipa Partidei Romilor la nivel central și teritorial. Din Viața Romilor vă dă întâlnire în fiecare sâmbătă de la ora 10.00, pe Național TV. Nu lipsiți!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015