Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din viata romilor – 27.07.2019

Vă invităm să descoperiți cum privesc tinerii oportunitățile oferite de Campania SOS COPIII ROMI

Published

on

Rezultatele Campaniei “SOS COPIII ROMI” din acest an au fost pe măsura eforturilor depuse: mii de tineri romi din întreaga țară vor beneficia din toamnă de statutul de boboci în licee, școli profesionale și universități, urmând un parcurs educațional firesc și necesar. Tocmai de aceea, în această ediție vă invităm să descoperiți cum privesc tinerii oportunitățile oferite de Campania SOS COPIII ROMI, inițiată de Asociația Partida Romilor Pro Europa. În studioul nostru tinerii ne împărtășesc experiențele, opiniile dar și așteptările lor legate de viața de liceu.

Nicole Cristiana – Hawaii

De asemenea, în această ediție vă prezentăm o surpriză muzicală pe care Cristiana Păun o dedică tuturor colegilor de generație care se pot bucura acum de mult așteptata vacanță.
Vă așteptăm sâmbătă, 27 iulie, de la ora 9.00, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015