Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viaţa Romilor – Ediţia din 13 martie

Partida Romilor

Published

on

Sâmbăta aceasta vă așteptăm la o dezbatere „Cu Cărțile pe Față”. Nicolae Păun, președintele Partidei Romilor Pro-Europa, este invitatul realizatoarei Monica Cornea. Cei doi vor dezbate subiecte care au încins scena politică în ultima vreme, dar nu vor uita nici de contextul social pe care îl traversăm din cauza pandemiei.

Spre finalul emisiunii răspundem întrebărilor venite din partea telespectatorilor noștri, adresate lui Nicolae Păun. Și-a pierdut încrederea în Dumnezeu? Cum face față greutăților? Ce schimbări vrea să mai facă în Partida Romilor? Ei bine, despre toate acestea veți afla în ediția de sâmbătă, 13 martie, de la ora 10.00, pe Național TV, duminică de la 16.30 la Naţional 24 Plus şi pe pagina de Facebook  sau canalul de YouTube al PRPE!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015