Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viața Romilor – Ediția din 15 mai

Published

on

În ediția de sâmbătă a emisiunii „Din viața romilor” ne amintim de prima mișcare de rezistență din istoria romilor, un moment fundamental în care își are originea întreaga luptă pentru câștigarea drepturilor minorităților din Europa postbelică.
De la Tulcea vă prezentăm un material privind educația în vremea pandemiei, iar împreună cu inspectorul școlar Gabriel Stoica, aflăm mai multe despre provocările elevilor din comunitățile de romi. De asemenea, vă aducem în atenție realitățile romilor din județul Galați, precum și câteva tradiții păstrate în comunitățile tradiționale.
Vă dăm întâlnire sâmbătă, de la ora 10.00, pe Național TV, duminică de la 16.30 la Naţional 24 Plus, dar şi pe pagina noastră de Facebook şi canalul de YouTube!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015