Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viaţa Romilor – Ediția din 16 octombrie

Published

on

Invitații Monicăi Cornea în studioul emisiunii Din viața romilor fac parte din echipa de profesioniști a Partidei Romilor Pro-Europa, personalități precum: Daniel Vasile, prim-vicepreședinte Partida Romilor Pro-Europa, Iulian Paraschiv, președintele  Agenției Naționale pentru Romi, Marian Daragiu, subsecretar de stat în cadrul Ministerului Educației și deputatul Cătălin Manea.

Aceștia vor discuta despre viitorul educației din România, strategia de îmbunătățire a situației romilor și importanța recensământului și asumării etnice.

Ce soluții propun aceștia pentru îmbunătățirea calității vieții romilor, veți afla sâmbătă de la ora 10.00, pe Național Tv sau duminică, de la 16.30, pe postul N24 Plus, dar și pe pagina noastră de Facebook și canalul YouTube!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015