Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viața Romilor – Ediția din 18 septembrie

Sâmbăta aceasta aflați cât de mult ne va afecta creșterea prețurilor la gaze și la curentul electric

Published

on

Sâmbăta aceasta aflați cât de mult ne va afecta creșterea prețurilor la gaze și la curentul electric.

Analiștii au numit-o ,,scumpire istorică”. Liberalizarea haotică a pieței energiei din România a dus la apariția unui dezastru care se traduce prin plata unor facturi fără precedent. Ne va ajuta cu sfaturi și previziuni consultantul economic  Adrian Negrescu dar și invitați reprezentativi pentru minoritatea romă. Dezbaterea va fi moderată de Monica Cornea și Sorin Sandu.

Vom vorbi despre valul 4 al pandemiei de coronavirus care face victime în rândul tuturor categoriilor de vârstă, dar și despre efectele acesteia asupra elevilor.

Emisiunea „Din viața romilor“ se difuzează sâmbătă de la ora 10.00, pe Național Tv şi duminică de la 16.30, pe postul N24 Plus, dar și pe pagina noastră de Facebook și canalul YouTube!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990Copyright © 2015