Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viaţa Romilor – Ediţia din 19 iunie

Published

on

Sâmbăta aceasta ne amintim de 16 iunie, data la care romii din România sărbătoresc Ziua Națională a Limbii Romani. V-am pregătit un material dedicat istoriei limbii romani. În platoul emisiunii va fi Cătălin Manea, deputatul minorității rome în Parlamentul României, alături de care vom discuta probleme ale mediului educațional, precum bullying-ul sau necesitatea unei implicări active ale mediatorilor școlari.
A doua parte a discuției va continua cu Iulian Paraschiv, noul președinte al Agenției Naționale pentru Romi, despre rolul ANR în îmbunătățirea calității vieții din comunități.
Partida Romilor „Pro-Europa” este ca de fiecare dată alături de elevi și părinți în procesul admiterii la liceu. Vă oferim informații despre completarea corectă a fișei de înscriere și alcătuirea dosarului de admitere.
„Din Viața Romilor” se difuzează în fiecare sâmbătă, de la 10.00, pe Național TV, duminica de la 16:30 la Naţional 24 PLUS, dar şi pe pagina noastră Facebook şi canalul YouTube în fiecare sâmbătă de la ora 10.
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015