Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viața Romilor – Ediția din 20 martie

Partida Romilor

Published

on

Sâmbăta aceasta, invitații lui Sorin Sandu sunt Cătălin Manea, deputatul minorității rome în Parlamentul României și Natalia Elena Intotero, președintele Comisiei pentru Învățământ din Camera Deputaților.

Dezbaterea se va axa pe o serie de propuneri legislative menite să vină în ajutorul copiilor din mediile defavorizate, indiferent de etnia lor.
În aceeași emisiune v-am pregătit și un material de prezentare a echipei Partidei Romilor. Este primul dintr-o serie lungă iar scopul acestuia este de a vă furniza informații transparente despre profesionalismul și studiile oamenilor care lucrează zi de zi în favoarea comunităților de romi.

Noi am intrat în posesia CV-urilor și vi le prezentăm pentru a înțelege cât de mult contează resursa umană în construirea și atingerea unui obiectiv de anvergură.

Din Viața Romilor se difuzează în fiecare sâmbătă de la ora 10.00, pe Național TV, duminică de la 16.30 la Național 24 Plus și pe pagina noastră de Facebook și canalul de YouTube.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015