Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viața Romilor – Ediția din 20 noiembrie

Published

on

Sâmbăta aceasta vă prezentăm acțiunile Partidei Romilor în comunitățile din țară.

Echipa DIN VIAȚA ROMILOR  a însoțit delegațiile coordonatorilor regionali ai organizației, în localitățile din Ardeal, Oltenia și Moldova. Într-o perioada dificilă, marcată de pandemie, criza economică și cea energetică, Partida Romilor și-a intensificat intervențiile în teritoriu, fiind permanent aproape de populația romă și implicându-se pentru a-i reprezenta interesele.

Liderii Partidei Romilor „Pro Europa”, deputatul Cătălin Manea, prim-vicepreședintele Daniel Vasile și prim-vicepreședintele Iulian Paraschiv au mers în mijlocul comunităților de romi pentru a discuta direct cu oamenii și pentru a propune autorităților măsuri menite să le rezolve acestora problemele.

Care sunt realitățile cu care se confruntă romii din județele Brașov, Dolj și Bacău, precum și ce inițiative s-au demarat pentru a le schimba în bine traiul, aflați urmărind reportajele noastre sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 10.00, pe Național TV.

Din Viața Romilor se difuzează sâmbătă, de la ora 10.00, pe Național TV și duminica, de la 16.30 pe postul N24 Plus, dar și pe pagina noastră de Facebook și canalul YouTube!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015