Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viața Romilor – Ediția din 23 octombrie

Sâmbăta aceasta invitații lui Sorin Sandu sunt unii dintre cei mai vizibili membri ai Organizației de Tineret a Partidei Romilor Pro-Europa

Published

on

Sâmbăta aceasta invitații lui Sorin Sandu sunt unii dintre cei mai vizibili membri ai Organizației de Tineret a Partidei Romilor Pro-Europa. De la ei vom afla cum vede noua generație de romi situația învățământului actual, ce măsuri se impun pentru îmbunătățirea sistemului de educație dar si de ce este importantă asumarea identității rome. 

De asemenea, în această ediție vă prezentăm cum s-au desfășurat acțiunile filialelor Asociației Partida Romilor Pro- Europa în comunitățile din București și din țară.

Din Viața Romilor se difuzează sâmbătă, de la ora 10.00, pe Național TV și duminica, de la 16.30 pe postul N24 Plus, dar și pe pagina noastră de Facebook și canalul YouTube!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015