Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viața Romilor – Ediția din 24 aprilie

Published

on

Emisiunea noastră de sâmbătă, 24 aprilie, își face loc între două mari sărbători: Sfântul Gheorghe și Duminica Floriilor. Așadar, am pregătit o serie de surprize tuturor celor care își serbează ziua onomastică sau urmează să o facă. În platoul nostru vin artiști de seamă, cu povești, veselie și dedicații speciale.

“Din Viața Romilor” marchează luna aceasta, 16 ani de emisiune.

Dedicăm ediția de sâmbătă tuturor celor care ne sunt aproape de 16 ani, care ne apreciază munca și care au înțeles cât de important este ca romii să capete vizibilitate.

Vin în studioul nostru George Udilă, Neluță Neagu, Petruț Babyak, Dodo și Mahala Rai Banda!

Vă așteptăm sâmbătă, de la ora 10.00, pe Național TV, duminică de la 16.30 la Național 24 Plus, dar și pe pagina noastră de Facebook și canalul de YouTube.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990Copyright © 2015