Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viața Romilor – Ediția din 24 iulie

Published

on

Sâmbăta aceasta discutăm despre situația sinistraților de la Roșia Montană, județul Alba. Bilanțul dezastrului este sumbru. La fața locului s-au deplasat Cătălin Manea, deputatul minorității rome în Parlamentul României, Iulian Paraschiv, președintele Agenției Naționale pentru Romi dar și alți reprezentanți ai autorităților locale. Mobilizarea echipelor a fost una exemplară.

Nicolae Păun, președintele Partidei Romilor  s-a deplasat în teritoriu pentru o acțiune de reorganizare a filialei Dâmbovița. Subiectele dezbătute au vizat o serie de campanii și strategii de lucru pe care vi le vom prezenta în ediția de sâmbătă.

Pe 15 august, cu ocazia a 30 de ani de la înființare, Organizația Partida Romilor Pro-Europa, și-a propus să marcheze acest moment special printr-un spectacol care va aduna nume mari ale muzicii, printre aceștia, trupa de renume internațional Gypsy Kings. Discutăm despre acest spectacol de zile mari  cu Aurel Ioniță, liderul trupei Mahala Rai Banda și  impresarul Eugen Drăgoi. 

Din Viața Romilor se difuzează sâmbătă de la 10.00, pe Național TV.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990Copyright © 2015