Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viața Romilor – Ediția din 26 iunie

Published

on

Sâmbăta aceasta vă prezentăm imagini de la Adunarea Generală a Asociației Partida Romilor Pro-Europa. În cadrul evenimentului au fost aprobate o serie de măsuri și proiecte care vizează eficientizarea din interior a organizației dar și  dezvoltarea comunităților de romi de la nivel național. 

Un element de noutate  este platforma de organizare IT a Partidei Romilor Pro-Europa. Despre ce este vorba aflați în ediția de sâmbătă. 

Introducerea educației sexuale ca disciplină obligatorie în școli a iscat dezbateri aprinse. Nicolae Păun-președintele Partidei Romilor Pro-Europa are un mesaj ferm în această privință. 

Din Viața Romilor se difuzează sâmbăta de la ora 10.00, pe Național TV, duminica de la ora 16.30 la Naţional 24 Plus, dar și pe pagina noastră de Facebook și canalul YouTube

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015