Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viaţa Romilor – Ediția din 27 februarie

Partida Romilor

Published

on

Sâmbăta aceasta vom cunoaște o tânără activistă de etnie romă care își dedică munca, dar și iubirea, copiilor proveniți din medii defavorizate. Aflăm împreună impresionanta poveste a Cristinei Tănase, asistent social în cadrul Organizației Salvați Copiii.

În aceeași ediție discutăm despre cum a luat amploare în presă instigarea la ură împotriva minorității rome, mai cu seamă în perioada pandemiei. Despre acest fenomen îngrijorător discutăm cu ziaristul Victor Bogdan și Ionuț Codreanu, analist media în cadrul Active Watch.
Avem de asemenea imagini și de la Ziua Dezrobirii Romilor, atât din capitală, cât și din Bârlad și Vaslui.

Vă așteptăm sâmbătă, de la ora 10.00, pe Național TV şi duminică de la 16.30 la Naţional 24 Plus ,cu o nouă ediție „Din viața romilor” !

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015