Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viața Romilor – Ediția din 28 august

Sâmbăta aceasta urmăriți partea a doua a Festivalului Internațional de Muzică Romanes

Published

on

Sâmbăta aceasta urmăriți partea a doua a Festivalului Internațional de Muzică Romanes, organizat de Partida Romilor „Pro-Europa“.
Legendara trupă Gipsy Kings a oferit un spectacol incredibil, iar supriza serii a fost duetul cu tânăra artistă Nicole Cristiana!
Când a apărut pentru prima dată în fața camerelor de filmat, ce înseamnă muzica și cât de importantă este familia pentru Nicole Cristiana, aflați în ediția acestei săptămâni, într-un interviu realizat de Monica Cornea.
Fiți alături de noi și urmăriți emisiunea „Din viața romilor“ sâmbătă, 28 august, de la ora 10.00, pe Național Tv sau duminică de la 16.30, pe postul N24 Plus, dar și pe pagina noastră de Facebook și canalul YouTube!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015