Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viaţa Romilor – Ediția din 30 octombrie

Sâmbătă, la emisiunea Din viața romilor, continuăm să aducem în atenția dumneavoastră echipa de specialiști care compune nucleul Asociației Partida Romilor „Pro-Europa”

Published

on

Sâmbătă, la emisiunea Din viața romilor, continuăm să aducem în atenția dumneavoastră echipa de specialiști care compune nucleul Asociației Partida Romilor „Pro-Europa”.

Invitații Monicăi Cornea din prima parte a discuției sunt Bogdan Florin Paraschiv, secretar general al Partidei Romilor, și Jeni Gabriela Panait, șefa cabinetului președintelui Nicoale Păun. În a doua parte ni se vor alătura Vili Oaie, lider al Partidei Romilor, filiala Ilfov, și Leonida Mandache , lider al filialei Ialomița.


Tot în emisiunea noastră, puteți urmări selecțiuni dintr-un interviu inedit pe care nu l-am difuzat niciodată până în clipa de față, acordat Monicăi Cornea de către Nicolae Păun, despre rolul dificil pe care și l-a asumat încă de acum 30 ani, atunci când Partida Romilor „Pro-Europa” s-a afirmat drept singura organizație reprezentativă a romilor în Parlamentul României.

Din Viața Romilor se difuzează sâmbătă, de la ora 10.00, pe Național TV și duminica, de la 16.30 pe postul N24 Plus, dar și pe pagina noastră de Facebook și canalul YouTube!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015