Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viața Romilor – Ediția din 31 iulie

Published

on

Dăroaia-5

În urmă cu 2 săptămâni la Roșia Montană și Dăroaia, cele mai afectate zone din județul Alba, a plouat în câteva ore așa cum numai într-un coșmar pare că e posibil.

Localnicii le-au numit inundații istorice. Șocați, disperați, dezumanizați, oamenii au trecut prin ore de iad pe care echipa emisiunii noastre le-a captat în imagini. Rămași ai nimănui, comunitățile de romi au implorat după ajutor.

Mobilizarea exemplară a venit din partea celei mai puternice organizații care reprezintă interesele romilor- Partida Romilor Pro-Europa. Deputatul Cătălin Manea și echipa sa de tineri au depus eforturi considerabile pentru a veni în sprijinul famiilor disperate. În această luptă contracronometru pentru supraviețuire s-au alăturat și alți oameni de bine: Gruia Bumbu-președintele Pakiv România, autorități locale și voluntari care au înțeles dimensiunea dezastrului.

În ediția de sâmbăta vedeți imagini în exclusivitate de la fața locului dar și ajutorul pe care romii l-au primit grație eforturilor Partidei Romilor Pro-Europa.

Din Viața Romilor se difuzează sâmbăta de la ora 10.00, pe Național TV, duminica de la ora 16.30 la Naţional 24 Plus, dar și pe pagina noastră de Facebook și canalul YouTube!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990Copyright © 2015