Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

„Din Viața Romilor” – Ediția din 4 iulie

Partida Romilor

Published

on

În ediția de sâmbătă echipa „DIN VIAȚA ROMILOR” oferă informații utile candidaților romi care se pregătesc de admiterea la liceu ori facultate și vă prezentăm noile acțiuni întreprinse pentru aceștia în cadrul Campaniei Naționale „SOS COPIII ROMI”.

Tot în această ediție vă supunem atenției un bilanț al activității filialelor Asociației Partida Romilor „Pro-Europa” din întreaga țară. Realizatoarea emisiunii, Monica Cornea, a stat de vorbă cu liderii județeni și vă prezintă rezultatele acțiunilor derulate până acum, dar și proiectele viitoarelor demersuri dedicate comunității rome.

Pe final de emisiune vă invităm să descoperiți o inițiativă inedită care promovează literatura pentru copii în limba romani.

Vă dăm întâlnire așadar sâmbătă, 4 iulie, de la ora 10.00, pe Național TV și duminică 5 iulie de la ora 16.30, la National 24 PLUS, cu noutățile „DIN VIAȚA ROMILOR”!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015