Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viața Romilor – Ediția din 5 mai

Published

on

În ediția din această săptămână a emisiunii „Din viața romilor”, ne oprim asupra problemelor sufletești și a sănătății în contextul pandemiei de coronavirus. După încercările grele pe care ultimul an i le-a adus, actrița Zita Moldovan este alături de noi pentru a împărtăși experiența care i-a marcat viața.

Împreună cu medicul Cristian Irimescu și realizatoarea emisiunii, Monica Cornea, discutăm despre impactul pandemiei asupra sănătății și echilibrului nostru psiho-emoțional, precum și despre importanța vaccinării împotriva COVID-19.

În a doua parte a emisiunii noastre, Organizația de Tineret a Partidei Romilor Pro-Europa ne prezintă proiectele acestora din domeniul educației. De asemenea, avem imagini de la Ziua Porților Deschise, eveniment organizat de Agenția Națională pentru Romi, în parteneriat cu Salvați Copiii România.

Din Viața Romilor se difuzează în fiecare sâmbătă de la ora 10.00, pe Național TV, duminică de la 16.30 la Național 24 Plus, dar și pe pagina noastră de Facebook și canalul nostru YouTube.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990Copyright © 2015