Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viața Romilor – Ediția din 6 februarie

Partida Romilor

Published

on

Sâmbăta aceasta dăm Cărțile pe față! Invitatul special al realizatoarei Monica Cornea este domnul Nicolae Păun, președintele Partidei Romilor ”Pro-Europa”.

Acesta va discuta despre viitorul minorității rome în următorii 4 ani și va explica decizia cu privire la înlăturarea unor lideri de filiale care nu și-au îndeplinit misiunea în perioada în care și-au exercitat funcția. Spre finalul discuției, președintele Partidei Romilor va răspunde cu sinceritate unor întrebări mai mult sau mai puțin comode.

Cine sunt cei care i-au adresat aceste întrebări aflați în ediția de sâmbătă, de la ora 10.00, pe Național TV și duminică de la 16.30 la Național 24 Plus!

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015