Connect with us

Asul de trefla

Din Viaţa Romilor – Ediţia din 6 martie

Partida Romilor

Published

on

Sâmbătă, 6 martie, vă așteptăm pe Național tv la o nouă ediție a emisiunii Din viața romilor! Venim cu noutăți și reportaje interesante cu și despre romi!
Veți afla noi aspecte și informații din viața romilor privind situația lor în Europa de Est și veți vedea apoi un material realizat pe marginea controversatei expoziții dintr-un mall bucureștean, care a atras nenumărate critici și nemulțumiri, mai întâi din partea Bisericii Ortodoxe Române și acum din partea reprezentanților etniei rome. Ce măsuri a luat conducerea Agenției Naționale pentru Romi în ceea ce privește secțiunea destinată romilor din expoziția Romanian Kitsch Museum, aflați în exclusivitate de la noi!
De curând, la Iași a avut loc prima reuniune a romilor căldărari din regiunea Moldovei. Un eveniment organizat de Partida Romilor, despre care veți afla mai multe detalii în ediția de sâmbătă. Și tot atunci îl veți putea cunoaște pe Leonard Moise, Romul de 10 care a adus României prima medalie de aur, la Campionatul European de karate pentru cadeți și juniori.
Va așteptăm deci alături de noi, sâmbătă 6 martie, de la ora 10:00, pe Național tv, duminică de la 16.30 la Nţional 24 Plus, pe canalul nostru de YouTube și live pe pagina noastră de Facebook, la o nouă ediție Din viața romilor!
https://youtu.be/08shv70IPUY

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015