Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

„Din Viaţa Romilor” – Ediţie specială dedicată „Zilei Dezrobirii”

Partida Romilor

Published

on

Pe 20 februarie romii din România au marcat o dată importantă în istoria etniei, Dezrobirea Romilor, de la care anul acesta s-au împlinit 164 de ani.

În ediţia din 22 februarie vă propunem o dezbatere inedită asupra acestui eveniment prea puţin cunoscut din istoria romilor. Reputatul profesor Viorel Achim, cercetător în cadrul Institutului de Istorie „Nicolae Iorga” al Academiei Române şi deputatul Daniel Vasile, reprezentantul etniei rome în Parlamentul României, prezintă aspecte necunoscute legate de perioada sclaviei, dar şi efectele sociale, politice şi economice resimţite peste timp.

Nu pierdeţi o ediţie de colecţie a emisiunii „Din Viaţa Romilor”, sâmbătă 22 februarie de la ora 10, la Naţional TV şi duminică 23 februarie de la ora 16:30, la Naţional 24 PLUS!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015 Shared By Fancy Text Generator