Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din Viaţa Romilor – Ediţie specială pe 30 noiembrie

Partida Romilor

Published

on

În această sâmbătă, emisiunea „Din viața romilor” vă întâmpină cu o ediție specială, dedicată Zilei Naționale a României, așadar discutăm despre reușită, ambiție, modele de conduită, precum și despre bucuria de a ajuta și de a face bine.

Veți putea urmări un schimb interactiv de idei, presărat cu poveștile de viață împărtășite de invitații noștri: Alina Ursu -cadru didactic și speaker motivațional, Isabela Stănescu – studentă la Universitatea Națională de Muzică, Cristian Irimescu – medic, Cpt. Mihai Niță – ofițer specialist principal al Jandarmeriei și Col. (r) Marian Constantin – fost comandant al Centrului de Instruire pentru Muzici Militare.

Nu pierdeți ediția noastră specială de sâmbătă, 30 noiembrie, la Național TV începând cu ora 10.00!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015 Shared By Fancy Text Generator