Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Ediția aniversară a emisiunii ”Din viața romilor”, record de audienţă

Published

on

Ediția aniversară a emisiunii ”Din viața romilor”, difuzată, sâmbătă, de Național TV, a atras atenția telespectatorilor. Emisiunea specială, realizată cu ocazia împlinirii a 15 ani de la prima difuzare, a fost urmărită de peste 100.000 de telespectatori.

Retrospectiva celor 15 ani ai emisiunii „Din viaţa romilor”, la realizarea căreia echipa Compartimentului Mass-media al Partidei Romilor „Pro-Europa” a vizionat sute de ore de emisie pentru a selecta cele mai importante momente din aceşti 15 ani, s-a dovedit un un real succes în rândul telespectatorilor.

Vă mulţumim pentru susţinerea şi interesul pe care ni l-aţi acordat în toţi aceşti ani şi vă invităm alături de noi în fiecare sâmbătă de la ora 10,  la Naţional TV şi duminica de la 16.30, la Naţional 24 PLUS!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015