Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Ediție specială a emisiunii „Din Viața Romilor”, sâmbătă 20 iunie

Partida Romilor

Published

on

Nicolae Păun apară drepturile romilor, însă vrea o lege mai aspră față de toți cei care comit infracțiuni

În ediția din această sâmbătă, Nicolae Păun, președintele Asociației Partida Romilor „Pro-Europa” îi dă o replică fostului președinte al României, Traian Băsescu, pentru derapajele rasiste la adresa etniei rome și anunță public că Partida Romilor a depus o plângere penală pentru incitare la ură și discriminare împotriva lui Traian Băsescu, date fiind declarațiile sale publice.Totodată, a fost sesizat în acest sens inclusiv Consiliul Naţional Pentru Combaterea Discriminării.

Nicolae Păun este împotriva tuturor manifestărilor violente și condamnă cu fermitate toate aceste acte care lezează fizic, psihic sau verbal integritatea unei alte persoane sau al unui grup de persoane. Vom discuta, așadar, despre ce reglementări legislative sunt necesare pentru a stopa aceste fenomene, precum și pentru a diminua conflictele care apar spontan în interiorul comunităților de romi.

Nu pierdeți emisiunea „Din viața romilor” de sâmbătă, 20 iunie, de la ora 10, la Național TV și duminică 21 iunie de la ora 16:30, la Național 24 PLUS!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015