Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Ediţie specială a emisiunii „Din Viaţa Romilor”, sâmbătă 6 iunie

Partida Romilor

Published

on

În această săptămână, în cadrul emisiunii „Din viața romilor”, vom aborda subiectul discriminării pe criterii etnice și vom analiza  fenomenul rasismului și efectele sale la nivel național, dar și global. Invitatul ediției curente este Csaba Asztalos, Președintele Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, alături de care vom discuta aceste probleme în contextul actual tot mai tensionat al pandemiei și al crizelor sociale interne și internaționale.

De asemenea, vă informăm cu privire la calendarul Examenelor Naționale și al admiterii la liceu și vă prezentăm cum pot fi accesate locurile alocate candidaților romi, dar și cum pot fi acordate recomandările necesare înscrierii la liceu prin platforma educațională www.soscopiiiromi.ro.

Urmăriți emisiunea „Din viața romilor” sâmbătă, 6 iunie, de la ora 10, la Național TV şi duminică 7 iunie de la ora 16:30, la Naţional 24 PLUS.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015