Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Ediţie specială „Din viaţa romilor”, invitat: Nicolae Păun – Preşedinte Partida Romilor „Pro-Europa”

Published

on

În ediția din 21 martie a emisiunii „Din viața romilor” vă prezentăm un interviu în exclusivitate cu președintele Partidei Romilor, Nicolae Păun, care atinge probleme arzătoare în contextul pandemiei de Coronavirus.

Dată fiind starea de urgență decretată la nivel național, Nicolae Păun trage un semnal de alarmă asupra situației grave în care se regăsesc comunități întregi de romi din România, arătându-și întreaga sa disponibilitate de a colabora cu autoritățile competente. Se impune drept necesară intervenția în comunitățile care suferă de pe urma deficiențelor din infrastructura critică, mai ales acolo unde oamenii nu au apă curentă și nici posibilitatea de a-și lua măsurile minime de igienă în contexul acestei pandemii.

Aflați ce inițiative și soluții propune liderul Partidei Romilor „Pro-Europa”pentru gestionarea eficientă a acestei situații de criză, într-o ediție specială a emisiunii „Din viața romilor” sâmbătă, 21 martie, de la ora 10.00, pe Național TV şi duminică 22 martie, la Naţional 24 PLUS, de la 16:30.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015