Connect with us

La zi

Elevii din Deva vor circula gratuit cu transportul în comun, pentru al treilea an consecutiv

Published

on

Elevii din municipiul Deva vor putea circula gratuit, şi în acest an, cu autobuzele de transport local, singura condiţie fiind să-şi ridice de la sediul companiei de transport abonamentele prin care dovedesc că pot beneficia de această facilitate stabilită de Consiliul Local.

„Elevul care solicită abonament trebuie să se prezinte la dispeceratul societăţii de transport public cu o copie după cartea de identitate sau certificatul de naştere – în funcţie de vârstă, şi cu documentul în original – pentru conformitate, cu carnetul de elev vizat la zi şi să completeze o cerere tip. Abonamentele gratuite se ridică lunar, pe bază de semnătură”, a informat, luni, purtătorul de cuvânt al Primăriei Deva, Dana Golea.

Autorităţile au precizat că transportul gratuit este posibil doar pe autobuzele societăţii de transport public local, subordonată Consiliului Local Deva.

Este pentru al treilea an, consecutiv, când elevii care învaţă la o şcoală sau liceu acreditate din Deva pot să circule gratuit prin oraş cu autobuzele societăţii de transport local. Această facilitate, de care ar putea beneficia circa 9.500 de elevi, a fost aprobată în septembrie 2018, la propunerea primarului Florin Oancea, după ce Consiliul Local a luat decizia de a-şi înfiinţa propria companie de transport urban, renunţând astfel la concesionarea acestui serviciu către alte firme. 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015