Connect with us

Social

Europol: Numărul cazurilor de abuzuri online împotriva copiilor, în creştere în pandemie

Published

on

Numărul cazurilor de abuzuri online având ca victime copii a crescut semnificativ în timpul pandemiei, avertizează Europol, transmite luni dpa.

Catherine de Bolle, director Europol, a afirmat că, de la debutul pandemiei, s-a constatat o intensificare a căutărilor de astfel de materiale online.

Într-o declaraţie pentru grupul media german Funke, de Bolle a mai spus că făptaşii încearcă de asemenea să contacteze direct copii care petrec mai mult timp online în perioade de lockdown, adesea fără a fi supravegheaţi.

S-a constatat o creştere puternică a acestui tip de abuz online, a avertizat ea.

De Bolle s-a declarat deosebit de preocupată de creşterea numărului de copii victime ale abuzurilor sexuale online în timpul pandemiei.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015