Connect with us

Eveniment

GAFA DE PROPORȚII: Seful Agentiei Nationale pentru Romi, transformat in interlop de Antena 3

Avatar

Published

on

In emisiunea Sinteza Zilei din seara zilei de 19 iunie, Mihai Gadea, a prezentat cateva imagini in care Razvan Murgeanu, consilier al presedintelui Traian Basescu, s-a intalnit si adus spre Cotroceni, cu masina Administratiei Prezidentiale, „lideri romi interlopi”.”Interlopul” cu care s-a intalnit Murgeanu s-a dovedit a fi insa, Daniel Vasile, seful Agentiei Nationale pentru Romi, ce detine si rangul de secretar de stat in Guvernul Ponta. De asemenea, imaginile au fost facute in fata unei fundatii pentru romi din sectorul 4 al Capitalei.

„In fotografii se poate observa cum consilierul prezidential Razvan Murgeanu i-a urcat in masina prezidentiala pe interlopi si i-a transportat spre Palatul Cotroceni. Imaginile au fost realizate miercuri in Bucuresti”, scrie pe site-ul Antena 3.

Razvan Murgeanu precizeaza ca „interlopul” cu care s-a intalnit este Daniel Vasile, seful Agentiei Nationale pentru Romi, ce detine si rangul de secretar de stat, iar imaginile au fost facute in fata unei fundatii pentru romi din sectorul 4 al Capitalei.

„Persoana cu care m-am intalnit si care apare in imagini este Dan Vasile, seful Agentiei Nationale pentru Romi, ce detine si rangul de secretar de stat. M-am intalnit cu el la inceputul saptamanii, la Cotroceni, pentru a discuta despre situatia romilor la nivel european, in contextul ultimelor evenimente petrecute la nivel international. Dupa aceasta discutie, am plecat impreuna, cu masina, la sediul unei fundatii pentru romi din sectorul 4 pentru a discuta despre organizarea unor evenimente si aceste probleme. Dupa care l-am lasat pe dl. Dan Vasile pe Lipscani unde participa la o intalnire, la Hanul Gabroveni, cu Ministrul Fondurilor Europene”, a explicat Razvan Murgeanu.

Daniel Vasile spune ca nu este interlop, iar informatiile prezentate de Antena 3 ii aduc un grav prejudiciu de imagine. „Apar in acele imagini, insa eu sunt presedintele Agentiei Nationale pentru Romi, sunt de 14 ani avocat in Baroul Bucuresti si am functia de secretar de stat. Toti secretarii de stat, inainte de a fi numiti in aceasta functie, sunt verificati. Nu se poate discuta sa am cazier. Ce s-a prezentat mi-a adus un grav prejudiciu de imagine. Am muncit de la 14 ani ca sa ajung aici. Dupa ce s-au publicat acele imagini si s-a spus ce s-a spus m-a sunat familia, prietenii speriati sa ma intrebe ce s-a intamplat. Nu pot sa inghit o asemenea umilinta”, a declarat Daniel Vasile. Acesta spune ca imaginile au fost facute dupa ce a iesit dintr-o fundatie pentru romi din sectorul 4, fundatie facuta in parteneriat cu Primaria sector 4.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015