Connect with us

La zi

GCS: 23 de dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor şi comunicare de informaţii false

Multe puncte de trecere a frontierei cu Serbia au fost închise temporar începând de joi, ora 8,00

Partida Romilor

Published

on

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat joi că au fost înregistrate 21 de dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor şi două dosare penale pentru infracţiunea de comunicare de informaţii false.

Aceeaşi sursă informează că mai multe puncte de trecere a frontierei cu Serbia au fost închise temporar începând de joi, ora 8,00:

* PTF Vrbica – Valcani (specific rutier);

* PTF Nakovo – Lunga (specific rutier);

* PTF Jasa Tomic – Foeni (specific rutier);

* PTF Kaludjerovo – Naidas (specific rutier);

* PTF Golubac – Moldova Nouă (specific rutier/ naval);

* PTF Kladovo – Drobeta Turnu Severin (specific naval);

* PTF Kusjak – Porţile de Fier II (rutier)

Măsura a fost instituită de autorităţile din Republica Serbia în vederea protejării sănătăţii cetăţenilor din cele două state, în contextul extinderii infecţiei cu COVID-19, menţionează GCS.

Traficul de frontieră între cele două ţări va continua în condiţii normale prin PTF Stamora Moraviţa (judeţul Timiş), PTF Jimbolia (judeţul Timiş) şi PTF Porţile de Fier I (judeţul Mehedinţi).

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015