Connect with us

Sanatate

GCS: Un nou caz de coronavirus în Bucureşti – o femeie de 47 de ani

Numărul total al persoanelor infectate a ajuns la 29 la nivel naţional

Partida Romilor

Published

on

Grupul de Comunicare Strategică raportează un nou caz de coronavirus în Bucureşti, o femeie de 47 de ani.

„Femeia de 47 de ani din Bucureşti, care este cel de-al 29 caz confirmat de îmbolnăvire cu noul coronavirus, este contact cu pacientul care a fost internat la Spitalul Gerota”, afirmă sursa citată.

Grupul de Comunicare Strategică raportase anterior încă trei cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus confirmate, numărul total al persoanelor infectate ajungând la 29 la nivel naţional.

Potrivit sursei citate, cele trei cazuri sunt un bărbat de 57 ani care s-a întors luni din Italia şi se află în carantină în Arad, o femeie de 26 ani din Hunedoara şi un tânăr de 37 de ani internat în Spitalul de boli infecţioase din Reşiţa – contact al unei persoane infectate.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015