Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Ghici cine vine la … „Si eu m-am nascut in Romania”?

Avatar

Published

on

Deputatul Nicolae Păun a transmis o SCRISOARE DESCHISĂ pe adresa Redacției emisiunii „Si eu m-am nascut in Romania”! Difuzăm mesajul în ediția de mâine, la National TV, de la 9.30!

deputatul-nicolae-paun-anun-a-ce-schimbari-solicita-in-statutul-inspectorilor-colari-pentru-minorita-i-1Săptămâna aceasta avem o ediție de sărbătoare! Cu urări, dar și povești de viață ca în filme vin și invitații ediției: Doinița Oancea, Aurel Ioniță și…Vali Rupiță! Într-o formulă de zile mari, cei trei povestesc totul despre succesul lor. Iar ce nu spun ei…vă arătăm noi!
Zita si Sorin le spun ”La mulți ani!” tuturor sărbătoriților de Sf. Gheorghe și nu uităm nici că duminică sunt Floriile!
”Și eu m-am născut în România”, sâmbătă dimineața, de la 09.30, la Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015