Connect with us

Social

Ghiozdane si rechizite pentru elevii nevoiasi de etnie roma

Avatar

Published

on

Inceputul de an scolar i-a gasit pregatiti pe copiii din comunitatile de romi din judetele Dambovita si Prahova. Agentia Nationala pentru Romi in parteneriat cu Partida Romilor Pro Europa si cu alte institutii ale statului au reusit sa bucure zeci de elevi de etnie roma oferindu-le ghiozdane pline de rechizite.

Vasile Moise, presedintele Partidei Romilor Pro Europa, filiala Dambovita impreuna cu Consiliul Local, Consiliul Judetean si cu Partida Romilor Pro-Europa, sediul central fac toate demersurile necesare pentru ca acesti copii sa se bucure de rechizite la inceputul anului scolar.
„Am facut tot posibilul ca sa primeasca un numar de peste 40 de copii, atat din Targoviste cat si din judetul Dambovita un ghiozdan ce cuprinde toate rechizitele necesare unui copil care intra in clasa 0 sau clasa I” a declarat Vasile Moise.

Bucurie mare a fost si in judetele Prahova. Elevii din Mizil, oras cu un numar semnificativ de romi au primit caiete, creioane de colorat, carioca, acuarele si ghiozdane fiind astfel motivati sa obtina note cat mai bune.

Partida Romilor in colaborare cu Agentia Nationala pentru Romi au organizat aceasta actiune atat in comunitatea din orasul Mizil, Dambovita, Targoviste cat si in Bucuresti.

„In sectorul 5, peste 20 de copii de etnie roma, proveniti din familii nevoiase s-au bucurat de darurile primite din partea Partidei Romilor Pro-Europa in colaborare cu Agentia Nationala pentru Romi, daruri ce au constat in ghiozdane si rechizite atat de necesare inceputului de an scolar” a declarat Marius Constantinescu, presedintele Partidei Romilor Pro-Europa, filiala sector 5, Bucuresti.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015 Shared By Fancy Text Generator