Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

GIANI LINCAN, CU ȚAMBALUL LA BOLLYWOOD!

Avatar

Published

on

Giani Lincan, țimbalistul plecat din România în urmă cu 20 de ani, se pregătește de…Bollywood! Anul trecut filmul ”Grand Budapest Hotel”, unde se aude și țambalul lui Lincan, a luat Oscarul pentru cea mai bună coloană sonoră.

Muzicianul are acum o ofertă tocmai din India! Alături de pianistul Petrică Andrei, Giani Lincan vine sâmbătă în platoul emisiunii, ”la un ceai cu rom”!

La rubrica (R)omul de 10, aflați o poveste…frumoasă!La nici 25 de ani, două surori din Botoșani își deschid un salon de cosmetică la Iași, orașul în care au venit la facultate. În felul acesta tinerele crează locuri de muncă pentru persoanele din grupurile defavorizate.

Iar la ”Kestiuni rome” faceți cunoștință cu mai mulți tineri din Prahova, care au ales să își petreacă vacanța de vară într-un mod inedit. Printre ei o descoperim și pe Stefania Ionescu, o adolescentă pasionată de scris.

Toate acestea, plus informații și muzică, sâmbătă, de la ora 10.00, la Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015