Connect with us

La zi

Giurgiu: Aproximativ 3.000 de persoane din municipiu primesc produse de igienă, în cadrul POAD

Published

on

Un număr de aproximativ 3.000 de persoane din municipiul Giurgiu, care beneficiază de ajutor social, alocaţie complementară ori au un grad de handicap, vor primi în perioada 22 ianuarie – 11 februarie pachete cu produse pentru igienă în cadrul Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate (POAD), a declarat miercuri presei şefa Biroului Relaţii Externe, Cooperare şi Promovare din cadrul Primăriei municipiului Giurgiu, Georgiana Saltelechi.

„Primăria municipiului Giurgiu prin Direcţia de Asistenţă Socială distribuie în perioada 22-27 ianuarie pachete cu produse pentru igienă celor aproximativ 1.300 de beneficiari de ajutor social şi alocaţie complementară din municipiu, iar în perioada 28 ianuarie – 11 februarie 2020 vor fi distribuite pachete cu produse pentru igienă celor aproximativ 1.700 de persoane cu handicap grav şi accentuat din oraş. Beneficiarii vor ridica pachetele de la sediul Cantinei de Ajutor Social în baza actelor de identitate şi a certificatelor care atestă calitatea de beneficiar de ajutor social sau încadrarea într-un grad de handicap”, a declarat Georgiana Saltelechi.

Pachetele pentru igienă conţin detergent, săpun lichid, şampon, pastă de ras, periuţe de dinţi şi au o valoare de aproximativ 35 de lei fiecare.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015