Connect with us

Social

Gradinita estivala pentru copiii romi

Avatar

Published

on

O sansa pentru copiii de etnie roma. 20 de micuti dintr-un cartier craiovean beneficiaza de cursuri gratuite pe timpul verii. Este un proiect al organizatiei Salvati Copiii. Micutii care vor fi inscrisi la gradinita sau la scoala vor fi monitorizati pe tot parcursul anului.

Este pentru prima data cand micutii merg la gradinita. Vor primi rechizite, cate o gustare zilnica, dar si produse igienico-sanitare pentru familiile lor.

Copiii au intre 3 si 7 ani. Cei mai multi dintre ei au mari carente in educatie. Niciunul nu isi stie numele de familie, iar doi dintre micutii inclusi in program nu vorbesc limba romana.

In toamna, copiii romi care au participat la cursuri vor fi inscrisi la gradinita sau la scoala. Vor fi urmariti pe tot parcursul anului.

In aceasta vara, organizatia Salvati Copiii a inaugurat inca 9 gradinite estivale.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015