Connect with us

Monden

HOROSCOP ŢIGĂNESC! AFLĂ CARE ŢI-E DESTINUL ÎN LUNA AUGUST!

Avatar

Published

on

PUMNALUL (BERBEC): Vei avea parte de surprize neaşteptate din partea unei persoane pe care astăzi nu o tratezi cum merită. Surprizele vor fi plăcute, stai liniştit!

COROANA (TAUR): Călătoria ta continuă: noi persoane vor apărea în calea ta iar unele dintre ele vei vrea să nu mai plece deloc de lângă tine.

SFEŞNICUL (GEMENI): Planurile tale se împlinesc încetul cu încetul. Trăieşti cea mai frumoasă perioadă a anului. La finalul lunii august te vei gândi să faci pasul cel mare alături de persoana care ţi-a stat în ultima vreme aproape.

ROATA (RAC): Vin curbe serioase dar tu ştii cum să ţii mâna pe volan pentru a nu te accidenta. Atenţie la toate indicatoarele, chiar şi la cele de care ai trecut deja – viaţa e plină de surprize!

STEAUA (LEU): În sfârşit apare soarele şi pe strada ta! Pregăteşte-ţi bagajele şi asigură-te că decizia pe care ai luat-o este cea mai bună pentru tine.

CLOPOTUL (FECIOARĂ): Este o lună de foc pentru tine. Vei fi nevoit să renunţi la confortul cu care te-ai obişnuit în ultimii ani şi să schimbi macazul radical.

MONEDA (BALANŢA): Persoana iubită te va dezamăgi însă totul va fi trecător. Vei realiza la final că anumite gesturi le-a făcut cu un scop precis, tot pentru binele vostru.

CUŢITUL (SCORPION): Credeai că totul va fi mai simplu dar te loveşti de uşi închise. Toată puterea ta de persuasiune se duce pe apa sâmbetei şi încerci serios să joci cartea umilinţei.

TOPORUL (SĂGETĂTOR): Ai avut un an atât de greu şi abia în luna august vei înţelege ce ţi-au pus la cale cu adevărat astrele. Vei vedea că totul se îndreaptă înspre bine.

POTCOAVĂ (CAPRICORN): Te vei angrena în proiecte foarte grele şi ar fi bine să le alegi pe măsura puterilor tale. Ştii vorba aceea, când alergi după mai mulţi iepuri, nu prinzi niciunul!

CUPA (VĂRSĂTOR): Jumătatea lunii august aduce o veste tristă pentru tine. Nu dispera, toate lucrurile rele se întâmplă pentru desăvârşirea binelui.

CAPELĂ (PEŞTI): Nimeni nu ştie ce e în sufletul tău până ce vei găsi persoana cu care te vei potrivi 100%. Uită-te bine în jurul tău – multă lume vrea să îţi demonstreze că îţi înţelege cu adevărat suferinţa. Lasă-i să se apropie de sufletul tău pentru că îţi va face bine!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015 Shared By Fancy Text Generator