Connect with us

Sanatate

Ilfov: Screening pentru depistarea tuberculozei în rândul grupurilor vulnerabile

Consiliul Judeţean Ilfov, în parteneriat cu Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” şi Asociaţia Română Anti-SIDA (ARAS), va organiza pe 25 şi 26 octombrie activităţi de depistare precoce a tuberculozei în cadrul grupurilor vulnerabile

Published

on

Consiliul Judeţean Ilfov, în parteneriat cu Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” şi Asociaţia Română Anti-SIDA (ARAS), va organiza pe 25 şi 26 octombrie activităţi de depistare precoce a tuberculozei în cadrul grupurilor vulnerabile din judeţ.

Potrivit unui comunicat al CJ Ilfov transmis, acestea vor avea loc în faţa cabinetelor de medicină de familie, între orele 10,00 – 14,00, în Snagov – pe 25 octombrie şi în Periş – pe 26 octombrie.

Activităţile se derulează pe baza unui protocol de cooperare semnat în august, prin care Consiliul Judeţean Ilfov, alături de partenerii săi, îşi propune facilitarea accesului cetăţenilor din Ilfov la servicii de sănătate şi presupune deplasarea unei caravane prin care cetăţenii vor beneficia de acces facil, gratuit, aproape de casă, la consultaţii medicale puse la dispoziţie de un cabinet mobil, dotat cu aparatură de radiologie şi diagnostic molecular rapid.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015