Connect with us

Asul de trefla

Din viata romilor – 07.12.2019

Published

on

Tocmai ce am marcat una dintre marile sărbători creștine ale lunii decembrie, praznicul Sfântului Nicolae. După tradiție, a fost un prilej de bucurie mai ales pentru cei mici, care au fost întâmpinați de darurile Moșului.

Ediția noastră din această săptămână este una în spiritul sărbătorilor: v-am pregătit un material special din care aflați mai multe despre viața, învățăturile și faptele Sfântului Nicolae. De asemenea, copiii au trecut pragul studioului nostru, așadar vă așteaptă o ediție plină de veselie, farmec și colinde alături de micii noștri oaspeți.

Urăm un călduros „La mulți ani” tuturor telespectatorilor care și-au celebrat ziua onomastică și vă invităm să urmăriți o ediție de sărbătoare „Din viața romilor”! Sâmbătă, de la ora 10.00, pe Național Tv!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015