Connect with us

Comunicate

Informațiile necesare privind temele abordate și participarea la Reuniunea de lucru din data de 29 noiembrie 2019, organizată de Asociația Partida Romilor „Pro-Europa” la Hotel Ibis – Gara de Nord (București)

Published

on

Organizațiile neguvernamentale ale romilor care pot face dovada că în ultimii 5 ani, au desfășurat diferite activități având ca scop îmbunătățirea situației comunităților de romi de pe teritoriul României, își pot desemna reprezentanții pentru a participa la Reuniunea de lucru organizată de Asociația Partida Romilor „Pro-Europa” în data de 29 noiembrie 2019, ce va avea loc la Hotel Ibis – Gara de Nord (București).

De reținut este faptul că, la această Reuniune nu pot participa persoanele fizice care nu reprezintă o organizație neguvernamentală.

Începând cu data de 11 noiembrie 2019 și până la data de 25 noiembrie 2019, organizațiile care doresc să participe la Reuniunea de lucru, vor comunica datele privind numele organizației și a persoanei care va participa pe adresa de e-mail: cabinet.presedinteaprpe@gmail.com

După data de 25 noiembrie 2019 nu se mai admite nicio solicitare. Persoanele care nu vor respecta acest calendar, nu vor putea fi prezente la Reuniune.

Temele care vor fi abordate în cadrul Reuniunii de lucru vizează problemele și interesele comunităților de romi de pe teritoriul României. Prin urmare, cele patru puncte de interes pe care le vom aduce în dezbatere sunt: (1) educația; (2) dezvoltarea comunitară; (3) identitatea etnică și culturală; (4) dezvoltarea mediului de afaceri în comunitățile de romi.

În acest context, vă rugăm ca în perioada 11-25 noiembrie 2019 să ne transmiteți ideile/propunerile dvs. la adresa de e-mail: cabinet.presedinteaprpe@gmail.com

Reuniunea de lucru va fi încheiată cu o „Declarație comună”, semnată de participanți, documentul rezultat urmând a fi înaintat Guvernului României, în cea mai scurtă perioadă de timp.

Cu deosebită considerație,

Nicolae Păun, președinte Asociația Partida Romilor „Pro-Europa”

Continue Reading
2 Comments

2 Comments

 1. Fieraru Vasile

  13 noiembrie 2019 at 08:56

  Parcă era vorba de Coaliție domnule Președinte, nu văd pe ordinea de zi nimic care să facă referire la Coaliție/unitate, ori nu acesta este scopul întâlnirii??

 2. Munca romilor nu este tot munca ???

  2 decembrie 2019 at 20:48

  Romii care i-au ajutor-social MUNCESC (repet: MUNCESC!) 72 de ore/lunar in folosul comunitatii !!!
  Intrebare: Este normal, firesc si legal sa MUNCESTI 72 de ore/lunar in folosul comunitatii si sa NU ti se treaca MUNCA in cartea de munca ???

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990Copyright © 2015