Connect with us

Educatie

Înscrierile pentru admiterea la USAMV la studii universitare de licenţă – în perioada 1-23 iulie

Published

on

Înscrierile pentru concursul de admitere online la toate cele şapte facultăţi ale Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti vor începe din data de 5 iulie pentru toate programele de studii universitare de licenţă şi din data de 28 iunie pentru programele de master.

Potrivit unui comunicat de presă al USAMV, excepţie vor face înscrierile la programele în limbile engleză şi franceză de la Facultatea de Medicină Veterinară, care vor începe din data de 1 iulie.

Peste 5.400 de locuri, din care 2.312 de locuri la buget, sunt disponibile la cele şapte facultăţi ale USAMV Bucureşti, pentru studii universitare de licenţă şi master.

Înscrierile se vor face online la cele 7 facultăţi ale USAMV Bucureşti: Facultatea de Agricultură, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Ingineria şi Gestiunea Producţiilor Animaliere, Facultatea de Medicină Veterinară, Facultatea de Îmbunătăţiri Funciare şi Ingineria Mediului, Facultatea de Biotehnologii, Facultatea de Management şi Dezvoltare Rurală.

Astfel, se vor face înscrieri între 5-23 iulie la programele de studii organizate de Facultatea de Agricultură, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Ingineria şi Gestiunea Producţiilor Animaliere, Facultatea de Îmbunătăţiri Funciare şi Ingineria Mediului, Facultatea de Biotehnologii, Facultatea de Management şi Dezvoltare Rurală.

Între 5-21 iulie se vor face înscrieri la programul de studii Medicină Veterinară – Facultatea de Medicină Veterinară, iar între 1-16 iulie la programul de studii Medicină Veterinară – Facultatea de Medicină Veterinară (engleză/franceză)

Criteriile de admitere:

* pentru programele de la Facultatea de Agricultură, Horticultură, Ingineria şi Gestiunea Producţiilor Animaliere, Îmbunătăţiri Funciare şi Ingineria Mediului, Biotehnologii, Management şi Dezvoltare Rurală sunt: 70% media de la bacalaureat; 30% nota/media aritmetică la alegerea candidatului la una din probele de la bacalaureat: limba română/ limba maternă; matematică; chimie; biologie; geografie.

* pentru programul de studii de la Facultatea de Medicină Veterinară sunt: 50% nota obţinută la proba scrisă, susţinută online, 50% media de la bacalaureat.

Pentru admiterea la studii universitare de masterat perioada de înscriere este cuprinsă între 28 iunie – 17 iulie, pentru toate programele de studii organizate în cele şapte facultăţi din cadrul USAMV Bucureşti.

Pentru studiile de masterat admiterea se va face după următoarele criterii: 10% notă obţinută la proba scrisă (eseu)/online; 90% media anilor de studii de licenţă.

Perioada de înscriere pentru admiterea la studii universitare de doctorat este cuprinsă între 6-17 septembrie. Criteriile de admitere: examen competenţe lingvistice; examen oral.

Detalierea numărului de locuri, pe programe de studii şi domenii, precum şi alte informaţii privind Admiterea 2021 se găsesc la adresa: www.usamv.ro/admitere.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015