Connect with us

Istorie

Istorie românească în fotografii. Oameni în vremuri de demult

Avatar

Published

on

Am găsit, după multe căutări, fotografii destul de vechi, care m-au fascinat întotdeauna. Îmi plac fotografiile vechi şi îmi place să-mi cunosc istoria din poze. O să încep azi o serie lungă de postări pe tema asta, convins fiind că nu multă lume cunoaşte sau a avut ocazia vreodată să vadă aceste fotografii vechi. Mă gândesc să fac asta nu pentru că nu ar fi surse pe internet, doar că ele sunt dispersate şi niciodată nu am găsit mai multe la un loc. Astăzi o să încep cu oamenii acelor vremuri, cu meseriile lor, bărbaţi şi femei, bunicii şi străbunicii unora dintre noi.

Pozele surprind o perioadă întinsă… undeva prin anii 1880 şi se termină în anii 1945. Din păcate nu pot să spun data exactă a lor şi nu vreau să fac vreo greşeală. Aşa că pozele au primit nume şi vin în ordinea lor neordonată aşa cum mi-au trecut mie prin mâini.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015 Shared By Fancy Text Generator