Connect with us

La zi

Jilava, judeţul Ilfov – Întalnire cu părinții și elevii romi, solicitanți ai recomandărilor pentru liceu, pe locurile distinct alocate

Published

on

În conformitate cu parteneriatul încheiat, Partida Romilor sucursala Ilfov și Inspectoratul Școlar Județean Ilfov au organizat o întalnire cu părinții și elevii romi, solicitanți ai recomandărilor pentru liceu, pe locurile distinct alocate acestora. Evenimentul se circumscrie proiectului național derulat de către asociația Partida Romilor Pro-Europa, intitulat ‘SOS COPIII ROMI!”.

Într-o sala aproape neîncăpătoare și o atmosfera destinsa, s-au pregătit documentele necesare pentru eliberarea unui număr de 135 de recomandări.

De asemenea, părinții și elevii romi din Jilava, 1 Decembrie, Gruiu, Glina, Pantelimon, Bragadiru, Ciorogârla, Cernica, au fost consiliați de către doamna inspector școlar Teodora Miclea, dar și de subsemnatul, în legătură cu documentele necesare admiterii la liceu, precum și facilitățile obținute prin aceasta opțiune. Au mai fost prezenți liderii sucursalelor Pantelimon, Jilava și 1 Decembrie.

Să uram succes copiilor, cu mesajul ca îi așteptăm peste patru ani cu recomandările pentru facultate!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015