Connect with us

La zi

„Jucându-ne, învățăm”, un eveniment organizat de Partida Romilor „Pro-Europa” în parteneriat cu Primăria Sectorului 5

Published

on

În data de 3 iunie, în Parcul Sebastian din Sectorul  5 va avea loc evenimentul „Jucându-ne, învățăm”, eveniment organizat de Partida Romilor Pro Europa – Sucursala București, în parteneriat cu Primăria Sectorului 5.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul activităţilor din sfera educaţiei extraşcolare/extracuriculare.

Educaţia prin activităţile extracurriculare urmăreşte identificarea şi cultivarea corespondenţei optime dintre aptitudini, talente, cultivarea unui stil de viaţă civilizat, precum şi stimularea comportamentului creativ în diferite domenii.

Activităţile extraşcolare se desfăşoară într-un cadru informal, ce permite elevilor cu dificultăţi de afirmare în mediul şcolar să reducă nivelul anxietăţii şi să şi maximizeze potenţialul intelectual.

În acest sens, organizatorii au ales ca evenimentul să se desfăşoare în aer liber, într-un spaţiu de tip parc, nicidecum în curtea şcolii sau în cadrul spaţiului şcolar formal.

Sintetic, evenimentul îşi propune ca în data de 3 iunie să se organizeze pentru un număr de aproximativ 900 de copii, proveniţi din toate sectoarele Bucureştiului, o sărbătoare a copilăriei, o sărbătoare în care copiii vor beneficia de un spectacol complex: 2 trupe de teatru pentru copii teatru face-painting, ateliere de pictură şi desen, origami, animație și cadouri.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015